Ajankohtaista

Luova Linna on muutosten edessä.

Avasimme ovemme lokakuun puolivälissä viime syksynä, ja moni ihana asiakas onkin meille löytänyt.

Kiitos teille, jotka olette käyneet tutustumassa, jakaneet kokemuksenne kavereillenne ja levittäneet sanaa olemassaolostamme.

Erityiskiitos teille, jotka olette löytäneet meiltä kotiinviemisiä. Ja palanneet vielä toistekin ostoksille!

Kiitos teille, jotka kyselette ja jaatte omaa tietoanne, niin että olemme sen perusteella osanneet laajentaa valikoimaamme ja tietotaitoamme. Paljon on vielä opittavaa ja monta käsityön muotoa kokeiltavana.

Meillä on ollut ja on edelleen ilo ja kunnia saada tehdä yhteistyötä lukuisien käsityöyrittäjien ja taiteilijoiden kanssa, joiden mahtavia tuotteita ja tauluja saamme tuoda ihailtaviksenne.

Surullinen tosiasia kuitenkin on, että takaamme puuttuu se rahavuori, joka mahdollistaisi toiminnan jatkumisen sellaisena kuin se nyt on.

Tästä eteenpäin on kaksi vaihtoehtoa. Toisessa Luova Linnan portit suljetaan lopullisesti. Vielä haluamme niitä kuitenkin pitää raollaan ja tämän kuun aikana selviää voisiko se toinen vaihtoehto toteutua.

Se tarkoittaisi, että toinen meistä jäisi toiminnasta pois ja toinen jatkaisi pienemmässä tilassa vähän kauempana ydinkeskustasta.

Tähän liittyy vielä monia lisäkysymyksiä. Monelle matka kompassilta meille tuntuu liian pitkältä, niin löytäisikö meitä kukaan esim. yläkaupungilta? Onko meillä teille riittävän kiinnostavaa tarjottavaa, että tulisitte perässä? Ja toisitte kaverinnekin.

Tiesitkö, että meiltä saat myös ompelupalvelua? Korjaamme vanhaa ja luomme uutta. Kankaanpainannan harrastajille meiltä löytyy valmiita painovärejä ja seulanvalotuspalvelu. Hyödynnä palvelumme kun vielä varmuudella ehdit! Käy myös tutustumassa verkkokauppaamme www.luovalinna.com Voit noutaa tilauksesi Asemakadulta ilman toimituskuluja tai ohjata paketin vaikka mökkipaikkakunnallesi!

Me pidämme teitä – ja itseämme – vielä hetken jännityksessä ja kerromme jatkosta sitten kun se kirkastuu.

Ihanaa, aurinkoista kesää, nähdään Luova Linnassa!

-Katja ja Sari

Sijainti Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä Tuntia Ma-Ti, To-Pe 10-17 Ke 12-19 La 11-14
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close