Kässämessut netissä 27.-29.3.2020

Kässämessut netissä 3-2020 www kansi

Tänä viikonloppuna järjestetään maailman ensimmäiset virtuaaliset Kässämessut netissä.

Kevään tapahtumien peruuntuminen aiheutti valtavan loven kaikkien käsityöyrittäjien elämään. Niin taloudellisesti kuin aikataulullisesti ja henkisestikin.

Onneksi käsityöyrittäjät ovat idearikasta ja aikaansaavaa porukkaa ja yhdessä hujauksessa oli kursittu kasaan Kässämessut netissä – virtuaalinen messutapahtuma, johon saatiin mukaan paljon enemmän esillepanijoita kuin yksillekään fyysisille messuille olisi kevään aikana saatu. Tapahtuman saaman huomion perusteella myös yleisömäärä tulee olemaan ennätyksellinen. Ja mikä parasta, kenenkään ei tarvitse poistua kotoaan.

Tässä vielä ohjeet siihen miten pääset mukaan. Sisäänpääsyä ei ole, kahvin ja välipalat saat omasta keittiöstä jonottamatta ja istumapaikka löytyy oman keittiönpöydän äärestä tai sieltä sohvannurkasta 🙂 Tai kelin salliessa vaikka omalta terassilta!

Näytteillepanijoiden esittelyt löytyvät nettisivuilta www.kassamessutnetissa.fi ja facebook-sivulta. Facebook-sivulta löytyy esittelyitä eri yrityksistä, käy kurkkaamassa ja tykkää samalla sivusta niin saat päivityksiä jatkossakin, tämä tapahtuma on ensimmäinen, mutta tuskin viimeinen!

Itse messutapahtuma ja kaupankäynti tapahtuu facebook-ryhmässä, josta löytyy jo nyt yritysten esittelyvideoita.

FB-ryhmästä löytyy 13 eri kategoriaa, joissa yrityksillä on omat ’osastot’. Koko tapahtuman ajan yritykset lisäävät omille osastoilleen tietoja tuotteistaan, tarjouksia ja kaikkea muuta kivaa! Kannattaa siis klikkailla ahkerasti osastojen välillä.

Tapahtumaa juontaa Vinkeen Kreetta Ahonen ja luvassa on virtuaalisia kädentaitonäytöksiä ja tuote-esittelyjä yms. Kaikki ohjelma löytyy facebook-ryhmästä messujen aikana.

Osasto on tässä tapauksessa kunkin kategorian alla oleva Kuva, jonka kommenttikenttään yritykset lisäilevät lisäkuvia tuotteista yms. Näitä saa ja pitää käydä kommentoimassa ja ostamassa tuotteita. Kaupat solmitaan joko yrityksen verkkokaupassa, tai niiden yritysten kanssa joilla ei ole verkkokauppaa, viestit kulkevat ja kaupat sovitaan muuten. Huomaathan, että sama yritys voi löytyä useamman kategorian alta.

Tämä on ensimmäinen kerta niin järjestäjille, yrityksille kuin asiakkaillekin niin kömmähdyksiltä tuskin vältytään, mutta koska kaikilla on yhteinen päämäärä, niistä selvitään. Ihan niinkuin tästä vallitsevasta maailmantilanteestakin.

Jos kohtaat ongelmia, ole kärsivällinen. Yrittäjät kyllä päivystävät osastoillaan (lue: koneidensa ääressä) parhaansa mukaan, mutta nyt kun messut ovat ’avoinna’ kellonympäri niin joskus voit hetken joutua odottamaan vastausta. Facebook voi myös tehdä tepposet eikä välttämättä näytä jokaista kommenttia. Jos et siis saa vastausta kommenttiisi, kokeile yrityksen omien sivujen kautta uudestaan.

Luova Linna ja Zip-Ilot® ovat tietenkin mukana, 500 muun yrityksen kanssa!

Mahtavaa messuviikonloppua meille kaikille!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close