Kevään messuja

Helsingin Kädentaitomessut helmi-maaliskuun vaihteessa aloittivat tämän vuoden tapahtumat Luova Linnan osalta. Kiitos kaikille, jotka kävitte osastolla aina yhtä ihanassa Wanhassa Satamassa.

messut

Keväällä Luova Linnan osaston löydät myös

  • Jyväskylän Kädentaitomessuilta 28.-29.3.2020 paikalta C31/3
  • Kevät-Wemmistä paikalta C445 Jyväskylän Paviljongista 25.-26.4.2020
  • Rovaniemen Kädentaitomessuilta 2.-3.5.2020

Messuiluun liittyy aina paljon kulissien takana tapahtuvaa toimintaa, mitä messuvieraat eivät aina edes tule ajatelleeksi. Monet pienyrittäjät kiertävät tapahtumissa yksin, mikä lisää haastekerrointa vielä melkoisesti.

Saatat törmätä tilanteeseen, ettei osastolla näy myyjää vaikka kuinka huhuilet. Muistatko silloin, että hänen on seisottava paikallaan koko messupäivän ajan ja vaikka kuinka aamulla tiristelee viimeisetkin pisarat niin jossain vaiheessa päivää luonto kutsuu… Hän saattaa olla myös noutamassa jotain syötävää tai kahvikupposta. Messupäivän intensiivinen ihmisten edessä oleminen ja tuotteiden esittely – niin mukavaa kuin se onkin – vie myös paljon energiaa. Älä siis pahastu, jos yllätät yrittäjän suu täynnä suklaata. Huolehdi sinä puhumisesta sen aikaa, että hän saa nieltyä suunsa tyhjäksi.

Jos taas olet tulossa osastolle samaan aikaan miljoonan muun ihmisen kanssa, etkä meinaa päästää lähellekään tuotteita, joita haluaisit katsella, kierrä hetki muita osastoja ja palaa takaisin. Harva paikka on ihan jatkuvalla syötöllä varattuna ja kyynärpää-taktiikalla etenijöistä kärsivät kaikki. Jos mahdollista, messukäynti kannattaa ajoittaa aukioloajan viimeisille tunneille, silloin pääsääntöisesti on väljempää ja saat katsella ja tehdä ostoksia rauhassa.

Luova Linnan osastolla on aina mukana Zip-Ilo® vetoketjulaukut ja vaihteleva valikoima neulelankoja ja käsityötarvikkeita. Myös muita valikoimassa olevia tuotteita pääsee mukaan sen hetkisen varastotilanteen ja fiiliksen mukaan. Jos haluaisit messuilla tutustua johonkin tiettyyn tuotteeseen, kerro siitä viestillä niin katsotaan onko se mahdollista!

messut2

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close